Retourrecht

Retourneren is bij LaptopCentrale mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Als u het product om wat voor reden dan ook binnen deze periode aan ons retour wilt sturen dient u dit ons vooraf te melden via verkoop@laptopcentrale.nl, U kunt het product na bevestiging van onze kant sturen naar:

LaptopCentrale B.V.
Kelvinstraat 17
8912 AN Leeuwarden
Nederland

De producten dienen goed ingepakt te worden en het pakket moet gefrankeerd en verzekerd verzonden worden, aangezien u verantwoordelijk bent voor eventuele schade tijdens de retourzending. Wij raden u aan gebruik te maken van een betrouwbare pakketvervoerder zoals UPS.

Retourrecht aangepaste producten

Als u een product aanpast via de opties op onze website heeft dit geen effect op uw retourrecht, u hebt bij deze vorm van gestandaardiseerd maatwerk exact dezelfde rechten als normaal.

Producten aangeschaft buiten de website waarin meer aanpassingen gedaan zijn, kunnen maatwerk zijn. Hierbij kan uw retourrecht komen te vervallen.

Ik wil een product testen

Voor bedrijven en organisaties die zich aan het oriënteren zijn op de aanschaf van nieuwe hardware bieden wij de mogelijkheid verschillende laptops uit onze demopool op proef te nemen.

Neem hiervoor contact op met onze verkoop via verkoop@laptopcentrale.nl of telefonisch via 088-0000099.